Bomba for Girls

Het Hippe Nederlandse kinderkleding merk Bomba For Girls ontwerpt kleding voor meisjes tussen de 2 en 12 jaar (maat 92 t/m 152).

Bomba For Girls maakt gebruik van fantasierijke artworks, sprankelende kleuren en van vele bijzondere stoffen zoals de speciale hartjes of de uitgesproken animal dessins met kleine details als belletjes en glitters. Prachtig om te zien en altijd van hoge kwaliteit.

Een Bomba meisje staat graag in de middelpunt van de belangstelling, dit betekent dat voor iedere gelegeheid een Bomba girl zich goed kleedt. Casual items worden afgewisseld met de wat meer geklede styles.

In de collectie van Bomba For Girls vindt u shirts met mooie printen, leuke broekjes, lieve rokjes en heerlijke vestjes. De collectie van Bomba wordt 2 keer per jaar vernieuwd.

Bomba For Girls kun je herkennen aan een aantal vaste ingrediënten zoals Mix and Match van dessins, onverwachte kleuren combinaties en meerdere girly artworks.


Bestellen

Kies voor de kwaliteit en service van 5384 Baby- en kinderkleding en bekijk onze webshop. Hier vindt u al onze merken die zeer eenvoudig online te bestellen zijn. Als de wij de kleertjes op voorraad hebben en u heeft voor 15:00 uur besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd, zodat u zo snel mogelijk uw kleertjes in huis heeft.

Verzenden

De verzendkosten zijn niet bij deze prijs inbegrepen. De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland bedragen € 3,95
(zending naar andere landen dan Nederland is nog niet mogelijk).

Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen door te mailen naar info@53-84.nl of op telefoonnummer 0412 - 45 05 03.