LCKR

Het sportieve en tikje eigenwijze Nederlandse kinderkleding merk LCKR ontwerpt kinderkleding voor hippe jongens en meiden tussen de 2 en 12 jaar (maat 92 t/m 152).

Eigenzinnige, modieuze boys and girls hebben hun oog op LCKR kleding laten vallen. Dit is niet zo vreemd want met maar liefst 6 uitgebreide collecties per jaar en daar dan ook nog iedere maand een vernieuwing bij biedt LCKR altijd het nieuwste op modegebied. Dat alles in de zo herkenbare en onderscheidende LCKR-signatuur: stoer en origineel in artwork.

LCKR kinderkleding kenmerkt zich door verrassende prints en details. LCKR is er voor kids die precies weten wat ze willen en er net een tikkie anders uit willen zien dan de rest.


Bestellen

Kies voor de kwaliteit en service van 5384 Baby- en kinderkleding en bekijk onze webshop. Hier vindt u al onze merken die zeer eenvoudig online te bestellen zijn. Als de wij de kleertjes op voorraad hebben en u heeft voor 15:00 uur besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd, zodat u zo snel mogelijk uw kleertjes in huis heeft.

Verzenden

De verzendkosten zijn niet bij deze prijs inbegrepen. De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland bedragen € 3,95
(zending naar andere landen dan Nederland is nog niet mogelijk).

Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen door te mailen naar info@53-84.nl of op telefoonnummer 0412 - 45 05 03.