z8 wear

19 artikel(en)

19 artikel(en)

Z8 wear

Het leuke kinderkleding merk Z8 wat je uitspreekt als ”zacht” ontwerpt kleding voor baby’s (Z8 baby), jongens en meisjes tussen de 0 en 8 jaar (maat 56 t/m 86 (baby) en 92 t/m 128 (kids boys).

Z8 valt op door het gebruik van vrolijke felle kleuren, het trendy sporty karakter, de kwaliteit en soepele pasvorm. De collectie van Z8 bestaat uit Z8 tuniekjes, shirts, leggings, vesten, polo’s, blouses, jogging- en jeansbroeken. Z8 ontwerpt 2x per jaar een Kids en een babykleding collectie (zomer en winter), waarbij het inspeelt op de actuele trends. Een topper uit hun wintercollectie is het Borg vestje.

Z8 baby- en kinderkleding kenmerkt zich door heerlijk zittend tricot in vrolijke basic kleuren met een sportief tintje.


Bestellen

Kies voor de kwaliteit en service van 5384 Baby- en kinderkleding en bekijk onze webshop. Hier vindt u al onze merken die zeer eenvoudig online te bestellen zijn. Als de wij de kleertjes op voorraad hebben en u heeft voor 15:00 uur besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd, zodat u zo snel mogelijk uw kleertjes in huis heeft.

Verzenden

De verzendkosten zijn niet bij deze prijs inbegrepen. De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland bedragen € 3,95
(zending naar andere landen dan Nederland is nog niet mogelijk).

Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen door te mailen naar info@53-84.nl of op telefoonnummer 0412 - 45 05 03.