Mim-pi

Het vrolijke en kleurrijke kinderkleding merk Mim-pi ontwerpt kleding voor meisjes tussen de 2 en 10 jaar (maat 92 t/m 140). Mim-pi laat meisjes lekker lief zijn, je kleine meid wordt omgetoverd tot een kleine prinses...

Mim-Pi is lief maar ook weer opvallend, dit komt door het vrolijke maar ook volle kleurgebruik. De inspiratiebron van Mim-pi is de wereld... van Azië tot Europa. Door gebruik te maken van organic katoen wil Mim-pi de wereld vol met kleur houden.

Iedere collectie van Mim-pi is voorzien van een groot assortiment met de mooiste Mim-pi jurken, rokken, broeken met bijpassende shirts en vesten. De collectie wordt 2 x per jaar vernieuwd.

Mim-pi kinderkleding kenmerkt zich door het hoge schattigheidsgehalte, natuurlijke materialen en opvallend design.


Bestellen

Kies voor de kwaliteit en service van 5384 Baby- en kinderkleding en bekijk onze webshop. Hier vindt u al onze merken die zeer eenvoudig online te bestellen zijn. Als de wij de kleertjes op voorraad hebben en u heeft voor 15:00 uur besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd, zodat u zo snel mogelijk uw kleertjes in huis heeft.

Verzenden

De verzendkosten zijn niet bij deze prijs inbegrepen. De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland bedragen € 3,95
(zending naar andere landen dan Nederland is nog niet mogelijk).

Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen door te mailen naar info@53-84.nl of op telefoonnummer 0412 - 45 05 03.