Moodstreet

Het stoere en puur Nederlandse kinderkleding merk Moodstreet ontwerpt kinderkleding voor jongens en meisjes tussen de 2 en 12 jaar (maat 92 t/m 152).

Moodstreet neemt je mee op reis voor een nieuw avontuur. Ieder seizoen heeft Moodstreet een nieuw land-thema, waar ze de inspiratie halen voor de nieuwe collectie.

De symbolen achter Moodstreet vormen hiervan het thema en dit wisselt dus ook elk seizoen. De uitgebreide collectie van Moodstreet wordt 2x per jaar vernieuwd. Moodstreet kinderkleding is trendy, orgineel, stoer, draagbaar en bovenal fantasierijk.


Bestellen

Kies voor de kwaliteit en service van 5384 Baby- en kinderkleding en bekijk onze webshop. Hier vindt u al onze merken die zeer eenvoudig online te bestellen zijn. Als de wij de kleertjes op voorraad hebben en u heeft voor 15:00 uur besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd, zodat u zo snel mogelijk uw kleertjes in huis heeft.

Verzenden

De verzendkosten zijn niet bij deze prijs inbegrepen. De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland bedragen € 3,95
(zending naar andere landen dan Nederland is nog niet mogelijk).

Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen door te mailen naar info@53-84.nl of op telefoonnummer 0412 - 45 05 03.