Ninni Vi

Het hippe Nederlandse kinderkleding merk Ninni Vi ontwerpt kleding voor meisjes tussen de 2 en 12 jaar (maat 92 t/m 152).

De kinderkledinglijn van Ninni Vi is een echte exclusieve trendsetter en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De collectie van Ninni Vi kenmerkt zich door een basic en uitdagende uitstraling. Stoer, romantisch en stijlvol.

De kleding heeft een mooie pasvorm en zijn uitgevoerd in relaxte vallende stoffen van een hoogwaardige kwaliteit die je uitstekend met elkaar kunt combineren.

De kinderkleidng van Ninni Vi is alleen in onze winkel te koop, 53-84 Baby- en kinderkleding, Schoonstraat 2A-01 te Heesch telefoon 0412 - 450503


Bestellen

Kies voor de kwaliteit en service van 5384 Baby- en kinderkleding en bekijk onze webshop. Hier vindt u al onze merken die zeer eenvoudig online te bestellen zijn. Als de wij de kleertjes op voorraad hebben en u heeft voor 15:00 uur besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd, zodat u zo snel mogelijk uw kleertjes in huis heeft.

Verzenden

De verzendkosten zijn niet bij deze prijs inbegrepen. De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland bedragen € 3,95
(zending naar andere landen dan Nederland is nog niet mogelijk).

Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen door te mailen naar info@53-84.nl of op telefoonnummer 0412 - 45 05 03.