Outfitters Nation

Het stoere Deense jeansmerk Outfittters Nation, zusje van toppers als Only, Vera Moda en Jack & Jones, ontwerpt kleding voor de hippe jongens en meiden (teens/tieners) die net tussen de kids en volwassenen inzitten (maat XXS = 140, XS = 152, S = 164 en M = 176).

De pasvorm is voor jong volwassenen bedacht, dus tight fit shirts en strak aansluitende slimfits. Outfitters Nation vertaalt direct de catwalk trends naar een draagbare en ook nog eens een goed betaalbare collectie.

De collectie van Outfitters Nation heeft jeans in stoeren stijlen en ruige wassingen als basis met Outfitters Nation shirts, vesten, jackets, rokjes, makkelijk draagbare tops en accessoires die je op allerlei manieren kunt combineren. De Outfitters Nation collectie wisselt iedere 2 maanden, dus extra veel variatie.


Bestellen

Kies voor de kwaliteit en service van 5384 Baby- en kinderkleding en bekijk onze webshop. Hier vindt u al onze merken die zeer eenvoudig online te bestellen zijn. Als de wij de kleertjes op voorraad hebben en u heeft voor 15:00 uur besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd, zodat u zo snel mogelijk uw kleertjes in huis heeft.

Verzenden

De verzendkosten zijn niet bij deze prijs inbegrepen. De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland bedragen € 3,95
(zending naar andere landen dan Nederland is nog niet mogelijk).

Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen door te mailen naar info@53-84.nl of op telefoonnummer 0412 - 45 05 03.