TOPitm 5384 baby- en kinderkleding

TOPitm

TOPitm Kidswear is een nieuw en eigenzinnig meisjeskledinglabel dat laat zien dat een basic look ook fashionable kan zijn! Onze belangrijkste missie is de overproductie in de kledingbranche te beperken. Er is een compacte basiscollectie die precies op de vraag aansluit, doordat de consument hierin betrokken wordt via Twitter en Facebook.

Basic versus fashion

Met subtiele details wil "TOPitm kinderkleding" laten zien dat "basic kinderkleding" niet saai is. Voor Zomer 2012 hebben we vestjes, rokjes, jurkjes, T-shirts, en leggings gepland van een heerlijk zachte katoenen jersey. Alle kleding wordt geproduceerd in gecertificeerde fabrieken in Portugal die kwaliteit en duurzaamheid garanderen. Bovendien worden alle items uitvoerig getest op huidvriendelijkheid en veiligheid.

TOPitm kinderkleding is verkrijgbaar in maat 98/104, 110/116, 122/128,134/140 en 146/152

Wisselende accessoires

Niet alleen wil TOPitm het verschil maken in de ontwerpfase. Ook het gebruik is anders. Op alle kleding zit een drukknoopje, waarop een accessoire bevestigd kan worden, standaard zit er een bijpassend accessoire op, maar deze kan simpel verwisseld worden door  een hippe gekleurde strik . Doordat de stijl eenvoudig veranderd kan worden, is het kledingstuk vaker, langer en op verschillende manieren te dragen. Het voorkomt dat kleding na een tijdje saai wordt en achterin de kast belandt.

De beste stylist ben je zelf!


Bestellen

Kies voor de kwaliteit en service van 5384 Baby- en kinderkleding en bekijk onze webshop. Hier vindt u al onze merken die zeer eenvoudig online te bestellen zijn. Als de wij de kleertjes op voorraad hebben en u heeft voor 15:00 uur besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd, zodat u zo snel mogelijk uw kleertjes in huis heeft.

Verzenden

De verzendkosten zijn niet bij deze prijs inbegrepen. De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland bedragen € 3,95
(zending naar andere landen dan Nederland is nog niet mogelijk).

Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen door te mailen naar info@53-84.nl of op telefoonnummer 0412 - 45 05 03.