Vingino

Het modische, stoere en eigenzinnige kinderkleding merk Vingino ontwerpt kleding voor jongens en meisjes tussen de 2 en 16 jaar (maat 92 t/m 176).

Vingino jeans heeft een brede collectie jeans in verschillende wassingen en pasvormen, stijlvolle basics V-neck/tight fit shirts voor jongens en meisjes,Vingino jassen, shirts, longsleeves en jurkjes. Ook is het merk aangevuld met mooie accessoires zoals modische tassen, stoere gympen en ondergoed.

Vingino kinderkleding kenmerkt zich door stoere jeans met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding, bijzondere opvallende details, vernieuwende wassingen, Italiaanse invloeden en uitgewerkte modellen.


Bestellen

Kies voor de kwaliteit en service van 5384 Baby- en kinderkleding en bekijk onze webshop. Hier vindt u al onze merken die zeer eenvoudig online te bestellen zijn. Als de wij de kleertjes op voorraad hebben en u heeft voor 15:00 uur besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd, zodat u zo snel mogelijk uw kleertjes in huis heeft.

Verzenden

De verzendkosten zijn niet bij deze prijs inbegrepen. De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland bedragen € 3,95
(zending naar andere landen dan Nederland is nog niet mogelijk).

Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen door te mailen naar info@53-84.nl of op telefoonnummer 0412 - 45 05 03.